Μαζεμένα απο τον Reader μου

Τι διάβασα το τελευταίο διάστημα:

Πραγματοποιείται το δεύτερο ετήσιο συνέδριο για το Web 2.0 στις 13 Φεβρουαρίου και οργανώνεται απο το McGill’s School of Information Studies στο Montreal. Θα μιλήσουν οι Michael Stephens και Stephen Abram.

Κατεβάστε δωρεάν το LibWorld – Library Blogs Worldwide που βασίζεται στην ιδέα του Infobib LibWorld project όπου βιβλιοθηκονόμοι από όλο τον κόσμο καταθέτουν τις προσωπικές ιστολογικές εμπειρίες τους καθώς και των βιβλιοθηκών στις οποίες εργάζονται.

Σε βιβλίο που ετοιμάζουν οι Φινλανδοί Holmberg, Huvila και άλλοι πραγματεύονται τα 7 τμήματα (blocks) που χτίζουν την Βιβλιοθήκη 2. 0 Προσέξτε τα πολύ ενδιαφέροντα αυτά τμήματα:

lib2flower-copy-292x3001

Δημοσιεύτηκε έρευνα της Pew Internet & American Life Project με τον τίτλο Adults and Social Network Website. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η αύξηση χρήσης των υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης από 8% το 2005 σε 35% τώρα.

Τέλος, σας παραπέμπω στην ανάρτηση αυτού του ιστολογίου που δίνει 7 λόγους για τους οποίους η μη συχνή δημοσίευση αναρτήσεων οδηγεί στην επιτυχία των ιστολογίων.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: