Χρησιμοποιώντας τον Blogger

Όταν εισάγετε τον κωδικό σας μπορείτε να ανεβάσετε κάποια ανάρτηση, να κάνατε αλλαγές στις ρυθμίσεις ή στη διάταξη του ιστολογίου σας.

blogger_after login

Αναρτήσεις

Επιλέγοντας τις Αναρτήσεις μπορείτε να γράψετε το κείμενο που θέλετε, να το εμπλουτίσετε με οπτικοακουστικό υλικό, να γράψετε κάποιο κείμενο και να το αποθηκεύσετε για το μέλλον, μπορείτε να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε παλιότερες αναρτήσεις (κάντε κλικ στην εικόνα για να τη δείτε μεγεθυμένη).

blogger_inserting images and videos

Στο μενού Ρυθμίσεις υπάρχουν επιλογές στις οποίες ορίζεται πως θα εμφανίζονται κάποια δεδομένα στο ιστολόγιό σας όπως για παράδειγμα η ημερομηνία και η ώρα, ο αριθμός των αναρτήσεων που θέλετε να εμφανίζεται ανά σελίδα ή ακόμη αν επιθυμείτε να αφήνουν σχόλια οι αναγνώστες του ιστολογίου σας. Αν πάλι επιθυμείτε να κάνετε αλλαγές μπορείτε πολύ εύκολα να τις πραγματοποιήσετε (κάντε κλικ στην εικόνα για να τη δείτε μεγεθυμένη).

blogger_menu

Στο μενού Διατάξεις μπορείτε να κάνετε αλλαγές αλλά και να προσθέσετε στοιχεία σελίδας (widgets), να αλλάξετε τη διάταξη στα μενού δεξιά ή αριστερά του ιστολογίου, να αλλάξετε τον τρόπο που εμφανίζετε το banner και γενικά παρεμβατικές αλλαγές στην εμφάνιση του ιστολογίου παίζοντας με την html (κάντε κλικ στην εικόνα για να τη δείτε μεγεθυμένη).

blogger_layout settings

Αρχική σελίδα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: